Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS: Objavljen Konkurs za sufinansiranje projekata programskih i redovnih aktivnosti sportskih saveza

Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS objavilo je Konkurs za sufinansiranje programskih i redovnih aktivnosti sportskih saveza sa sjedištem u Republici Srpskoj u 2020. godini.

Raspodjela budžetskih sredstava u ukupnom iznosu od 80 000 КM (1 000 do 10 000 КM) vrši se za sufinansiranje programskih i redovnih aktivnosti sportskih saveza Republike koje se odnose na:

-redovne aktivnosti i rad kancelarije saveza i

-posebne programske aktivnosti saveza.

Konkurs je otvoren do 17.12.2020. godine, a pravo učešća na konkursu imaju imaju sportski savezi sa sjedištem u Republici Srpskoj koji su:

-upisani u Registar sportskih organizacija i drugih organizacija u oblasti sporta koji vodi Ministarstvo porodice, omladine i sporta do dana objavljivanja konkursa,

-dostavili izvještaje o namjenskom utrošku sredstava, ukoliko su bili finansirani od strane Ministarstva porodice, omladine i sporta u 2019/20. godini, po bilo kojem osnovu.

Detaljne informacije o ovom konkursu, kao i sve aplikacione obrasce moguće je preuzeti na stranicama Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS.