Završen prvi ciklus praktične nastave

Prethodne sedmice u prostorijama Razvojne agencije Gradiška prezentovani su rezultati provođenja praktične nastave za učenike Srednje stručne i tehničke škole Gradiška, koju su u Razvojnoj agenciji pohađale učenice ove škole pod mentorstvom projektnih menadžera Miroslava Gajića i Duška Maleševića.

Nakon uvodne prezentacije mentora „Od ideje do realizacije praktične nastave u Razvojnoj agenciji Gradiška”, učenice četvrtih razreda (Ekonomski tehničari i Poslovno-pravni tehničari) su prezentovale završne radove, te su im uručene potvrde o uspješno obavljenoj praktičnoj nastavi.

Osim predstavnika Razvojne agencije, škole i roditelja, događaju su prisustvovali i predstavnici Privredne komore Republike Srpske i Zanatsko-preduzetničke komore RS (Regije Banjaluka), javnih institucija KP „Vodovod“ Gradiška, Turistička organizacija grada Gradiška, kao i predstavnici Zavod za zapošljavanje i Fonda PIO.

Razvojna agencija će i u narednom periodu u saradnji sa Srednjom stručnom i tehničkom školom Gradiška nastaviti aktivnosti u provođenju praktične nastave.