Razvojna agencija se predstavila na SAPO 2024

10.10.2024

U organizaciji Grada Gračanice i Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Gračanica, 18. i 19. septembra održani su Prvi Gračanički Poslovni Susreti – SAPO 2024. Ovaj događaj je bio usmjeren je na stvaranje novih mogućnosti i predstavljanje poslovnih potencijala, s ciljem umrežavanja s institucijama, kompanijama i ključnim partnerima, radi unaprjeđenja privrednog razvoja. Glavne teme Poslovnih susreta, uključivale su umjetnu inteligenciju, digitalizaciju, mrežnu sigurnost te pristup EU fondovima, ESG kao i mnoge druge.

Tom prilikom direktor Razvojne agencija Gradiška je predstavio rad Agencije, kao i cjelokupan proces lokalnog ekonomskog razvoja, baziranog na saradnji Agencije, Gradske uprave, Javnih ustanova i preduzeća, te privrede. Poslovni susreti su pružili priliku za povezivanje sa drugim agencijama, gradovima i opštinama, što u velikoj mjeri doprinosi boljoj regionalnoj saradnji.

prev next
O nama

Naš tim projektnih menadžera na osnovu potreba Grada i privrednika,ima zadatak da prati javne pozive, potom da u saradnji sa Odjeljenjem za razvoj i međunarodne projekte pripremamo projektne prijedloge, potom apliciramo na dostupne fondove i na kraju da privučemo što više finansijskih sredstava od strane domaćih, međunarodnih i EU donatora.

Lokacija
Vidovdanska 7, 78400 Gradiška
Radno vrijeme
Ponedeljak - Petak
7:00 - 15:00