Gradska uprava grada Gradiška i Razvojna agencija Gradiška u saradnji sa Razvojnom agencijom Republike Srpske organizuju prezentaciju Petog javnog poziva Programa „Challenge to Change“

Gradska uprava grada Gradiška i Razvojna agencija Gradiška u saradnji sa Razvojnom agencijom Republike Srpske organizuju prezentaciju Petog javnog poziva Programa „Challenge to Change“- C2C . Cilj prezentacije je da se privrednicima sa područja grada predstave uslovi za dodjelu bespovratnih sredstava, te osnovne smjernice o koracima za online prijavu.

Prihvatljivi su svi oni privredni subjekti koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 evra, s tim da je svaki aplikant obavezan obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 09.03.2020. godine u 11:00 časova u Gradišci, sala Skupštine grada, a potrebno je da vaše prisustvo potvrdite putem i-mejl adrese info@raga.ba.

Više informacija o samom Programu možete potražiti na zvaničnoj stranici programa „Challenge to Change“ .