Novi događaj u našem gradu

Regionalni program lokanle demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) sa zadovoljstvom najavljuje niz događaja koji imaju za cilj inspirisati, motivisati i podstaći mlade širom Bosne i Hercegovine na postizanje novih dostignuća! Uz finansijsku podršku Evropske unije, Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) organizuje motivacioni govor, koji će Kasim Tatić održati u Gradu Gradiška, 25. novembra 2023. godine u 12:00 sati u Areni Gradiška u konferencijskoj sali.

Kasim Tatić je profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Osim što donosi poseban pristup motivaciji, svojom pričom o počecima, neobičnim predavanjima i jedinstvenom pristupu ekonomiji, Tatić će vas nasmijati, inspirisati i potaknuti na razmišljanje. Svojim “Intelektualnim dernekom”, koji mu je donio posebnu pažnju javnosti, pokazao je kako se ekonomske teme mogu spojiti s humorom, muzikom i zabavom, a učesnike/ce na ovim događajima će podsjetiti na važnost svakodnevnog učenja i istraživanja, dok istovremeno uživate u spoju obrazovanja i zabave.

Pridružite nam se na navedeni datum i poslušajte inspirativnu priču našeg govornika, naučite nove perspektive i pronađite dodatnu motivaciju za postizanje vrhunskih rezultata u svim aspektima vašeg života. Prijaviti se možete putem obrasca – https://shorturl.at/lqOVX.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) finansira Evropska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Izvor: Tekst preuzet od UNDP