Poziv na prezentaciju Javnog poziva u okviru EU4Business projekta koji se odnosi na preradu i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda

Razvojna agencija u saradnji sa Odjeljenjem za privredu i poljoprivredu Gradske uprave Gradiška i Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i organizuje prezentaciju Javnog poziva u okviru EU4Business projekta, koji je upućen potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Prihvatljivi podnosioci prijava za dodjelu bespovratnih sredstava mogu biti:

a) preduzetnici, zadruge i preduzeća, koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom, a planiraju da kroz ovaj javni poziv investiraju u preradu poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i
b) preduzetnici, zadruge i preduzeća, koja se bave preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili proizvodnjom prehrambenih proizvoda.

Prihvatljivi podsektori su:

  • prerada voća, vinarstvo i maslinarstvo,
  • prerada povrća,
  • prerada mesa i
  • prerada mlijeka.

Prezentacija će se održati u srijedu, 14. avgusta 2019. godine, u prostorijama Gradske uprave Gradiška, u Skupštinskoj sali (III sprat), sa početkom u 12.00 časova.

Mole se svi zainteresovani da svoje učešće na prezentaciji potvrde putem broja telefona 051/810-331 ili putem adrese elektronske pošte branko.stojnic@gradgradiska.com, najkasnije do 13. avgusta 2019. godine.